11 & 12 september zal het Tractorpulling weekend van KPJ Halsteren weer plaats gaan vinden! Na goed gekeken te hebben naar de regels en maatregelen voor het organiseren van evenementen hebben we besloten om het evenement door te laten gaan! Wel zullen we er een aantal dingen anders zijn dit jaar.

Dit jaar zal ons evenement op een kleinere schaal plaats gaan vinden. Zo zullen wij maximaal 750 bezoekers mogen toelaten op ons evenement, maar de bezoekers zullen hierbij geen 1,5 afstand hoeven te bewaren! Om dit te realiseren is een coronatoegangsbewijs (via de Corona Check-app) wel verplicht. Het evenement zal daarnaast buiten en in een open tent plaats gaan vinden.

Op zaterdag 11 september zullen de NTTO Farmstocks, sport- en supersport trucks verreden worden, waarna de feestavond zal starten met optreden van Fragment.
Op zondag 12 september zullen de NTTO Farmstocks, ProStock I en de Limited Superstock verreden worden, waarbij er voor de jongere deelnemers een traptrekker-race gehouden zal worden! We hopen er dit jaar weer een mooi evenement van te kunnen maken waar we u na een lange periode eindelijk weer kunnen verwelkomen!

Omdat we een maximaal aantal bezoekers hebben zullen we de kaartverkoop dit jaar geheel online laten plaatsvinden. Deze kaartverkoop zal starten op 28 augustus om 18:00 via de website Tibbaa. https://tibbaa.com/order/jrpsjxrruo?lang=nl

Wees er dus snel bij om verzekerd te zijn van een kaartje voor de Tractorpulling! Kinderen tot en met 12 jaar oud hebben gratis toegang tot het evenement, hier hoeven dus geen kaarten voor gekocht te worden.

Wil je mee doen met een van de standaardklassen?
De inschrijvingen zijn vanaf nu geopend via www.ntto.nl en is mogelijk tot en met 26-08-2021

Nog nooit meegedaan met een NTTO-wedstrijd?
Voor meer informatie hoe je je moet aanmelden voor een NTTO-wedstrijd kijk dan op https://www.ntto.nl/trs/zelf_meedoen.php
Je hebt namelijk een deelnemers ID nodig om mee te kunnen doen. Deze kan je eenvoudig aanvragen via www.ntto.nl.

Heb je al eens meegedaan maar kan je je deelnemers ID niet vinden?
Kijk dan bij de uitslagen en vul daar je naam in het zoekbalkje in, dan komt als het goed is je gegevens naar voren.

Hopelijk zien we jullie op 11 & 12 september!!!