Lid worden

Lid worden

Iedereen vanaf 15 jaar mag lid worden van onze gezellige KPJ! Leden van 15 jaar worden ingeschreven als aspirant-lid, waarbij je mee mag naar onze diverse activiteiten zoals bowlen, karten en kanoën. Omdat veel evenementen een minimale leeftijd van vaak 16 jaar hebben kun je vanaf 16 jaar ook mee naar deze evenementen, vanaf 16 jaar ben je daarom ook geen aspirant-lid meer!

Waarom lid worden?

KPJ Halsteren is een gezellige vereniging van en voor jongeren! Jaarlijks organiseren we een groot aantal activiteiten zoals bijvoorbeeld bowlen, karten, pubquiz, buggyrijden en kanoën. Deze activiteiten zijn vaak tegen een (kleine) eigen bijdrage deel te nemen, dit omdat een deel van de bijdrage vanuit de KPJ komt! Ook rijdt er regelmatig een taxi of bus naar Schuurfeesten en andere evenementen (vaak georganiseerd door andere KPJ’s), als lid kan dit tegen een gereduceerde prijs van €5,- (of €10,- wanneer er een kleine taxibus rijdt, zie voor meer uitleg het tablad ’Opgeven evenement’)

Om de diverse activiteiten te bekostigen organiseren we ieder jaar 2 evenementen, namelijk het Schuurfeest Halsteren en Tractorpulling Halsteren. Dit organiseren doen we met z’n allen als vereniging, hiervoor zet ieder lid zich volledig in zodat we de rest van het jaar kunnen nagenieten van de evenementen en de activiteiten die we hierdoor ook kunnen organiseren!

Kortom, genoeg redenen om lid te worden dus!

  • Lid worden van een gezellige jongerenvereniging van circa 100 leden
  • Deelname aan diverse activiteiten zoals buggyrijden, karten, bowlen, kanoën en nog veel meer!
  • Meerijden met de bus naar diverse evenementen en feesten, vaak voor maar €5 tot €10!
  • Jaarlijks 2 grote evenementen organiseren en hierbij veel kunnen helpen met een gezellige en gedreven club!
  • De contributie bedraagt maar €25.-! Voor aspirant-leden zelfs maar €15,-!
  • Wanneer je aan het einde van een jaar pas lid wordt hoef je voor dit jaar geen contributie te betalen! (Dit wordt bepaald a.d.h.v. de datum van de surpriseparty, dit is een eigen feest georganiseerd door het bestuur en gratis voor alle leden!)

Lid worden kan door onderstaande checklist in te vullen en te versturen:

Privacybeleid weergeven

Feestavond KPJ Halsteren

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)