Tractorpulling Halsteren

Direct naar:

Tractorpulling Halsteren 2024

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni is het weer zover! Dan zullen de Trucks en Tractoren weer naar de Noorder Kreekweg 4 komen om bij ons op Tractorpulling Halsteren een mooie wedstrijd neer te zetten. Op zaterdag 1 juni zal vanaf 15:00 de NTTO Farmstocks en Sport Trucks starten om het weekend goed van start te gaan. Aansluitend aan deze mooie wedstrijd bouwen we zoals gewoonlijk een mooi feest in de tent, met dit jaar als band de HOTTUB HEROES!

Op zondag 2 juni zullen diverse tractoren weer de baan betreden om de spannende wedstrijd vol met Full Pulls en mooie tractoren neer te zetten. Nieuw op deze zondag is een speciale Truck-klasse, waarbij je met je eigen vrachtwagen of truck kan deelnemen! Voor meer informatie of inschrijven kunt u het inschrijfformulier downloaden in het tablad ‘wedstrijdprogramma’. Naast al het geweld op de baan is er ook genoeg vertier voor groot en klein! Zo zal er ook dit jaar een uitgebreid terrein neergezet worden voor de kinderen om zich te kunnen vermaken, met natuurlijk niet te vergeten de traptrekker race op de wedstrijdbaan! Ook hiervoor is inschrijven al mogelijk via het tablad ‘Voor kinderen’, maar ook op de dag zelf is dit (voor 14:00) nog mogelijk bij de muntenverkoop!

Zorg dus dat je er bij bent en mis dit feestje niet! De ticketverkoop is gestart!

Tractorpulling Halsteren 2023

Tractorpulling Halsteren vond afgelopen jaar plaats op het zonnige weekend van 3 en 4 juni 2023. Tijdens dit prachtige weekend zijn er diverse mooie en spannende NTTO-wedstrijden verreden. Via onderstaande knoppen zijn de foto’s van dit weekend terug te vinden, gemaakt door Erwinnet.nl!

 

Laatste nieuws

Kijk voor het laatste nieuws over tractorpulling Halsteren op onze Facebook pagina, kijk hieronder of op de website van onze tractorpulling.

Voorbereidingen opbouw van start!

Voorbereidingen opbouw van start!

Tractorpulling fans & deelnemers opgelet ❗🚜We zijn gestart met de voorbereidingen voor het Tractorpullingweekend op 1 & 2 juni in Halsteren! Twee dagen met een prachtige NTTO wedstrijd. Om ervoor te zorgen dat de banen in optimale conditie zijn, hebben we...

Lees meer

Tractorpulling 1 & 2 Juni!

Beste feestvierders en tractorpulling fans, over 11 weken is het alweer zover, NTTO Tractorpulling weekend Halsteren 2024! Dit jaar zal de wedstrijd weer plaatsvinden op het eerste weekend van juni namelijk op 1 & 2 juni! We hopen er van het jaar weer een mooi...

Lees meer

Informatie over:

Tractorpulling KPJ Halsteren

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Schuurfeest KPJ Halsteren

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)